Partners

 

 

Mylift

Om MyLift
MyLift Sweden AB med säte i Göteborg/Mölnlycke bedriver både uthyrning och försäljning av material avsedda för person/materiallyft. Med mycket kompetent personal som med säkerhet, service och flexibilitet som främsta ledord så har Mylift tagit stora marknadsandelar. Mylift’s fokus är arbetsplattformar och har sedan starten 2009 gått ifrån 0 liftar till idag ha en park i Göteborg med fler än 500 enheter och en omsättning på ca 55milj kronor.

 

 

Jobsafe

I samarbete med Arbetsutbildningar Sverige AB (AUSAB) och MyLift levererar Jobsafe det unika utbildningskonceptet där du kan göra din teori på webben och praktik hos MyLift eller på din arbetsplats! Teorin gör du i mobilen, surfplattan eller på en dator när det passar dig och i din egen takt. 

”Vi är väldigt glada över samarbetet med AUSAB och MyLift i västra Sverige. AUSAB och MyLift är företag som kännetecknas av flexibilitet, engagemang och en oerhörd vilja att hitta lösningar till kundens olika situationer. Detta ser vi som en stor tillgång när vi tillsammans ska leverera vårt flexibla utbildningskoncept. – Marcus Justad, VD

Kompetensregistrator

Ausab är registrerad kompetensregistrator för ID06 kompetensdatabas.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.