Kampanjen är nu avslutad och vi vill passa på att tacka alla nya & gamla kunder som provade våra utbildningar.

Hoppas vi får tillfälle att hjälpa er även i framtiden, allt gott!

#ByggEnSäkerBransch


Det handlar om våra kollegor, arbetsmiljö och jobb.
Det handlar om vår bransch.
Ett initiativ för att stötta vår bransch.

Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Vi hjälper till genom att under en begränsad period helt kostnadsfritt erbjuda utvalda onlineutbildningar för en säker arbetsmiljö.

Vi erbjuder detta för att alla ska kunna höja sin kompetens och arbeta säkrare. De onlineutbildningar som ingår under den här kampanjen är framtagna i samarbete med våra utbildningspartners.
Vi uppmanar alla att vara med och stötta sin bransch. 

Tillsammans kan vi göra skillnad!


UTBILDNINGAR:

Kvartsdamm Läs mer >

Arbete på väg Läs mer >

Buller

Härdplast

Vibrationer

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor.

Brandfarliga Arbeten är framtagen av SVEBRA och Sveriges Byggindustrier i samråd med Sveriges främsta experter på området. Vid framtagningen av utbildningen har flera branscher deltagit för att få den anpassad efter olika arbetssituationer. En del i målsättningen med framtagandet av konceptet har varit att minimera administration och därmed effektivisera för både arrangörer och utförare.

Vi har inga fasta tider för denna kurs ännu då allt är nytt, men har ni ett intresse så hör av er. info@ausab.se

Fasta datum för heta arbeten utbildningar hos oss på ASUAB. Vi kan anordna på andra datum efter överenskommelse.

Hålls på Analysvägen 7D Mölnlycke.

Parkering sker på grusparkering längst ner på gatan.

Fasta datum - - Rörliga datum
Januari 14 , 24, 31
Februari 4, 11 ,21, 28
Mars 3, 10 , 17, 27
April 7 ,17, 24
Maj 5, 12 ,15, 29
Juni 2 ,12, 26
Juli Vid förfrågan pga semestertid
Augusti Vid förfrågan pga semestertid
September 1 ,18, 25
Oktober 6, 13 , 23, 30
November 3, 10 , 20, 27
December 1 , 11


Röda datum behöver minst 4 deltagare för att anordnas annars flyttar vi tillfället
Vill ni att vi håller kurs på andra datum så kontakta oss så tittar vi på det.

 

 

 

LÄS MER HÄR

Liftutbildning på polska

2017-04-12 10:00:00

Webbaserad liftutbildning på polska!

AUSAB kan nu stoltsera med liftutbildning på polska. Webbaserad teori och arbetsplats / depåförlagd praktik. Detta är den första i en rad av utbildningar som kommer att lanseras inom kort på utvalda modersmål där vi ser ett stort behov. Många av utbildningarna kommer att vara inriktade på byggrelaterade kravutbildningar där arbetskraftsinvandringen just nu är i ett mycket expansivt skede. Vår vision är att språket inte ska vara ett hinder eller bygga barriärer för våra kunder när de väljer att nyrekrytera. Språket ska inte vara den faktor som avgör om våra kunder ska tvingas välja bort duktig och mycket kompetent personal.

Slipp tolkkostnader, tidsödande planerande och jobbet med att samla alla "till kursen som är anordnad" för att utbilda er icke svensktalande personal. AUSAB's koncept bygger på individualisering, enkelhet och mångsidighet där varje kursdeltagare får den tiden han/hon känner alternativt behöver. Allt för att du som arbetsgivare ska ha sett till att göra vad du kan för att kunna säkerställa att vederbörande har fått samt förstått kursens innehåll och därmed besitter kunskapen. I förlängningen bidragit med att skapa en säkrare arbetsplats som tyvärr i dagsläget har visat sig vara ganska osäker dels på grund av bristfällig kunskap bland de som verkar på platsen.  

Läs mer och beställ här!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.